Om du har kommit till denna sida så letar du säkert information om rabattkoder, reor eller andra erbjudanden eller kampanjer hos Bodystore. Bodystore är en av våra favoritbutiker för hälsa, välmående och skönhet på nätet. Läsa gärna vidare för att se vad vi lyckats ta reda på om ämnet.

Rabattkod

Bodystore använder sig precis som många andra butiker av rabattkoder för att locka till köp. Eftersom Bodystore har låga priser även normalt sett så är dessa rabattkoder dock väldigt sällsynta. Goda nyheter är ju dock att man kan vara säker på att man gör en bra affär även om man handlar utan rabattkod. För att hålla koll på nya kampanjer och eventuella rabattkoder så rekommenderar vi att man regelbundet surfar in på deras sida för att hålla sig uppdaterad.

KLICKA HÄR för att komma till sidan!

Få rabattkod med 10% rabatt

bodystore rabattkod genom medlemskap

Ett väldigt enkelt knep för att få 10% rabatt på ett helt köp är att gå med i Bodystores kundklubb. Genom att gå med i kundklubben får man också tillgång till information om aktuella erbjudanden och kampanjer. Det bästa av allt är att det är helt gratis! Glöm sedan inte fylla i din rabattkod i kassan när du handlar!

KLICKA HÄR för att bli medlem och få 10% i rabatt

Studentrabatt

Det finns möjlighet att få rabatt på sina köp hos Bodystore om man är student. Som student har man kanske inte allt för mycket pengar på kontot, därför är det tacksamt att man kan handla till reducerat pris. Enligt Mecenat så har de 10% rabatt via sitt studentkort på Bodystore. För att få veta mer om rabatten rekommenderar vi att du besöker Bodystore eller Mecenat.

Klicka här för att komma till huvudsidan!

Black Friday och Black Week

Tidigare år har Bodystore haft väldigt bra erbjudanden och rabatter på utvalda produkter kring Black Friday och Black Week. Det finns ingen anledning att tro att de inte kommer ha liknande erbjudanden i år. Vi rekommenderar att man håller sig uppdaterad genom att besöka deras sida i god tid innan dessa reor. Det finns alltid en risk att de bästa erbjudandena säljer slut först.

Klicka här för att komma till sidan!

Rea och outlet

Bodystore har ständigt kampanjer och reor på utvalda produkter, därför kan det vara lönsamt att surfa in på deras butik regelbundet. Kanske har det just nu reducerade priser på de produkter som intresserar dig allra mest. För att göra det enkelt för oss som letar efter fynd så har de en egen outletsida där de visar vilka produkter de säljer ut till fyndpriser just nu. Produkterna här kan vara utgående eller så kan det bara röra sig om tidsbegränsade erbjudanden. Självklart är det inget fel på produkterna, så om man hittar något man gillar så är det bara att slå till!

Klicka här för att komma till deras outlet!